Σχετικά με εμάς

Το The Metis Project είναι μία ιστοσελίδα που ασχολείται με την κριτική επίκαιρων θεμάτων, αφιερώματα και θέματα που απασχολούν τους νέους γενικότερα. Συγκεκριμένα οι θεματικές που θα φιλοξενηθούν στο site έχουν να κάνουν με την Τέχνη και τον Πολιτισμό (Θέατρο, Φωτογραφία, Σινεμά, Μουσική, Σύγχρονη Τέχνη, Εκδηλώσεις),την κριτική σε επίκαιρα θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική (πολιτική φιλοσοφία, Βιοηθική, οικονομικά & πολιτική), αλλά και αναφορές σε επίκαιρα θέματα που αφορούν την νεολαία (π.χ μεταπτυχιακά, κοινωνικές δράσεις, φορείς διασκέδασης) και αφιερώματα με χιουμοριστικό χρώμα.

Η πολιτική της σελίδας μας που αφορά και τους κειμενογράφους έχει να κάνει με ένα πλαίσιο δεοντολογίας που ακολουθούν. Επίσης ο χρωματισμός των απόψεων και ο μισαλλόδοξος λόγος είναι από τα πράγματα που έχουν λάβει ως δεδομένο από τους κειμενογράφους.

Η σελίδα έχει ως αφετηρία της το να εκφράσει ο καθένας την άποψη του, χωρίς να περιορίζεται από κατευθυντήριες γραμμές κτλπ. Τέλος η σελίδα αποτελείται από άτομα που αγαπάνε την συγγραφή κειμένων κάνοντας το με μεράκι και φροντίδα.

Δείτε το Team του The Metis Project

Scroll Up