Ένας Rock, εκστασιασμένος Tom Hardy στο δεύτερο Trailer του Venom

Ένας από τους αγαπημένους αντιήρωες των comic (που ανήκουν στην Sony.Entertaiment) έρχεται στους Ελληνικούς Κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

tom-hardy

Ο χαρακτήρας «Venom», εμφανίστηκε κινηματογραφικά για πρώτη φορά το 2007, στο Spiderman 3. Πια επιστρέφει ως χαρακτήρας, σε ρόλο πρωταγωνιστή.Ο heavy rock, σκληροπυρινικός Tom Hardy υποδύεται τον Eddie Brock. Αυτός φιλοξενεί ένα symbiote, το οποίο τον εντροπιάζει, γίνοντας ξενιστής του, με αποτέλεσμα να προκύπτει ο Venom.

Αν και η περίληψη, το σενάριο και οι χαρακτήρες στην πλειονότητα δεν έχουν διαρρεύσει, φημολογείται ότι θα εμφανιστεί ο Tom Holland ως Peter Parker/Spiderman και ο Woody Harrelson ως Carnage.

Σε ένα από τα story των comic ο Eddie Brock ήταν φωτογράφος που έγινε ο οικοδεσπότης μίας εξωγήινης οντότητας, η οποία δίνει στον ανάδοχο ικανότητες. Το symbiote επίσης είχε προσκολλήσει στον Spider-Man στο comic (όπως και στην ταινία του 2007), συνειδητοποιώντας όμως τον κίνδυνο που κουβαλούσε μέσω αυτού, απομακρύνοντας το μετά από έναν εσωτερικό και εξωτερικό αγώνα. Στα comic (σε άλλα story) επιπρόσθετα έχει λειτουργήσει και ως vigilante.

Στην ταινία συμμετέχουν οι: Tom HardyMichelle WilliamsRiz Ahmedκ.α

Tο νέο πλούσιο δεύτερο Trailer:

Ακολουθείστε μας στα Social Media:
Κωνσταντίνος Σολδάτος
Ο Κώστας σπούδασε Φιλοσοφία & Ιστορία της Επιστήμης και τώρα κάνει το μεταπτυχιακό του στην Πολιτική ανάλυση & Πολιτική θεωρία στο ΕΚΠΑ. Αν δεν τον βρείτε στο μπάσκετ στην πλατεία του Άγιου Ανδρέα, τότε μάλλον βλέπει αμερικάνικες σειρές στο Laptop του.
Χωρίς Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up