Ένας μυστηριώδες, άλλος Τζίμ Κάρεϊ στην ταινία «Dark Crimes»

Η ταινία με αρχικό τίτλο «True Crimes», έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο φεστιβάλ Βαρσοβίας το 2016, χωρίς να κερδίσει κάποιο βραβείο. Στις 11 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα και στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Ο συνήθως υπερβολικά χαρωπός Τζίμ Κάρεϊ, μεταλλάσσεται σε έναν διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει, μέσα από το φακό του Αλέξανδρου Αβρανά.

Όσον αφορά την ταινία, ο ηθοποιός υποδύεται έναν ντετέκτιβ με το όνομα Tadek. Αφετηρία στην ταινία και τελεολογία για την ερεύνα, είναι το βιβλίο του Kozlow (Marton Csokas) που συνδέεται με τα γεγονότα ενός ερωτικού εγκλήματος στο οποίο ψάχνει την λύση ο Tadek. Η εμμονή του για την σύνδεση του εγκλήματος με τα γεγονότα της μυθοπλασίας (η και όχι) του Kozlow εγκλωβίζει και προσανατολίζει την σκέψη του. Επιπρόσθετα στην πορεία αυτού για την επίλυση του μυστηρίου παρεμβαίνει η Kasia (Charlotte Gainsbourg). Στην απαράμιλλη αγωνία του πρωταγωνιστή να λύσει το μυστήριο, παρεμβαίνουν γεγονότα και απρόσμενα δύσβατες καταστάσεις που ξεδιπλώνουν ένα πιο μεγάλο παζλ παραγόντων, με το στόχο να φθάσει στην αλήθεια, η οποία γίνεται όλο και πιο δύσκολα προσβάσιμη.

jim-carrey
Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι Jim CarreyMarton Csokas και η μούσα του Lars von Trier, Charlotte Gainsbourg και άλλοι Ευρωπαίοι ηθοποιοί (ως επι το πλείστον Πολωνοί). Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alexandros Avranas και στο κινηματογραφικό σενάριο Jeremy Brock.

Ακολουθείστε μας στα Social Media:
Κωνσταντίνος Σολδάτος
Ο Κώστας σπούδασε Φιλοσοφία & Ιστορία της Επιστήμης και τώρα κάνει το μεταπτυχιακό του στην Πολιτική ανάλυση & Πολιτική θεωρία στο ΕΚΠΑ. Αν δεν τον βρείτε στο μπάσκετ στην πλατεία του Άγιου Ανδρέα, τότε μάλλον βλέπει αμερικάνικες σειρές στο Laptop του.
Χωρίς Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up